Herplaatser te koop

Malou

Malou

Geboortedatum : 17 JAN 2017

Malou is “met pensioen” en werd gesteriliseerd. Ze heeft ons 4 prachtige nestjes gegeven die zij als een echte moeder kloek heeft gezoogd en verzorgd. Ze is een toppertje!

Malou is zeer gehoorzame hond. Zij is heel rustig in huis, trekt niet aan de lijn, ligt braaf onder tafel op café of restaurant. Ze kent geen angst en kan heel goed alleen blijven. Ze rijdt heel graag mee met de auto. Ze is waaks en gereserveerd. Ze is een Alpha hond en kan daarom niet geplaatst worden bij een andere volwassen teef. Ze leeft bij ons wel samen met de andere teefjes omdat zij samen zijn opgegroeid. Bij een gecastreerde reu zou het eventueel wel lukken. Zij heeft in 2021 de kruisband van haar linker poot gescheurd (door een sprong van grote hoogte) en werd hiervoor geopereerd. Ze heeft een metalen pin gekregen. 

Wat ik zoek voor haar:
-️ een thuis wat buitenaf is op een rustige plek waar zij de ruimte heeft om bij huis los te lopen (ze ligt heel graag buiten)
-️ een thuis die het leuk vindt om met haar lange wandelingen te doen en waar ze mee binnen mag leven/slapen
-️ een thuis waar zij de enige hond kan zijn of eventueel 1 andere hond (reu) als het klikt
-️ een thuis met ervaring met Duitse Herders en waaks gedrag aanvaarden
-️ een thuis die bereid is om met mij contact te blijven houden
-️ Malou was een moeilijke eter en staat op KVV (vers gemalen vlees). Dit eet ze elke dag met veel plezier. Ik wil graag dat zij dit verder blijft eten.
-️ Malou is geen kleine kinderen gewend en weet niet hoe zich te gedragen. Een jong gezin met kleine kinderen of grootouders die vaak op hun kleinkinderen passen komen dus niet in aanmerking voor adoptie.
-️ Malou kan niet om met katten.

Wat ik niet zoek:
– mensen die een probleem hebben met een waakse hond
– mensen die enkel brok willen voeren
– mensen zonder ervaring (een herplaatser in huis nemen vraagt kennis en vaardigheid)

Wij vragen als financiële tussenkomst de kostprijs van de sterilisatie.