Amarok Shepherds Family

Een pup reserveren
NestplanningOnze pups
Werking

Wil je een Amarokje?

We zullen maar meteen met de deur in huis vallen. Wij werken niet met een wachtlijst. Enerzijds omdat wij jullie niet maanden willen laten wachten op een Amarok Shepherds pupje en anderzijds omdat wij in het verleden minder goede ervaringen hebben gehad met spook-inschrijvingen op onze lijst.
Wij werken met een nestlijst. Reservaties worden geopend wanneer een teefje gedekt werd. Na +/- 1 maand wordt er via een echo bevestigd of het teefje drachtig is.  Dit betekent uiteraard nog altijd niet dat je dan zeker een pupje hebt. Het aantal pups en het geslacht reu/teef worden nog altijd door Moeder Natuur bepaald. Daar zitten wij voor niks tussen.  Voordeel is wel dat je op betrekkelijk korte termijn een pupje in je armen kan sluiten. Hoe pakken we dit nu praktisch aan? Rechts op deze pagina vind je het antwoord op de meeste vragen. Staat jouw vraag er niet tussen of wil je je inschrijven? Klik dan op de button hieronder en stuur ons een bericht.

vaak gestelde vragen
Hoe weet ik dat er een nestlijst open voor reservatie is?

De OPEN VOOR RESERVATIE wordt gecommuniceerd : 
– op de pagina nestplanning van onze website
– op sociale media

Hoe kan ik mij inschrijven?

Wanneer je gezien hebt dat de reservatielijst voor een nestje geopend werd, kan je met ons contact opnemen via mail of telefoon. Na deze eerste kennismaking, krijg je een puppyformulier gemaild met een aantal vragen.  Tot slot plannen we een bezoek aan onze kennel.

Wat gebeurt er met mijn inschrijving wanneer er geen pup beschikbaar is?

 In het geval dat er geen pup voor jou beschikbaar is in het  nestje, dan heb je 2 opties.
Optie 1:
Je annuleert je inschrijving en gaat verder op zoek bij andere fokkers.

Optie 2:
Je wil toch graag een Amarok pupje en je bent bereid een voorschot te betalen voor de volgende nest als garantie.  De details over deze afspraak  worden met jou  besproken wanneer van toepassing.

Il wil pas een pup binnen een jaar. Kan ik mij hiervoor toch nog inschrijven?

Wij aanvaarden enkel nog inschrijvingen op lange termijn mits de betaling van een voorschot. De details over deze afspraak worden met jou besproken wanneer van toepassing.

Mag ik mijn pup zelf kiezen?

Wij kiezen voor jou de pup die zich bij jou het best gaat voelen. Hoe maken wij die keuze? Dit leggen we je graag uit tijdens het inschrijvingsproces.

Heb je interesse in een herplaatser?

Wil je liever een herplaatser adopteren, klik dan op de button hieronder om te kijken of er herplaatsers beschikbaar zijn.

pup reserveren

nestplanning

kom eens langs