Amarok Shepherds Family

Een pup reserveren
NestplanningOnze pups
Werking

Wil je een Amarokje?

Wij werken met een gelimiteerde wachtlijst. Wanneer we te veel aanvragen ontvangen, wordt deze lijst tijdelijk gesloten. Enerzijds omdat wij jullie niet maanden willen laten wachten op een Amarok Shepherds pupje en anderzijds omdat wij in het verleden minder goede ervaringen hebben gehad met spook-inschrijvingen op onze lijst.
Zodra een teefje drachtig is, nemen wij contact met je op wanneer je in aanmerking komt voor dit nestje. Dit betekent uiteraard nog altijd niet dat je dan zeker een pupje hebt. Het aantal pups en het geslacht reu/teef worden nog altijd door Moeder Natuur bepaald. Daar zitten wij voor niks tussen.  Hoe pakken we dit nu praktisch aan? Rechts op deze pagina vind je het antwoord op de meeste vragen. Staat jouw vraag er niet tussen of wil je je inschrijven? Klik dan op de button hieronder en stuur ons een bericht.

vaak gestelde vragen
Hoe kan ik mij inschrijven?

Wanneer je interesse hebt in een Amarokje, kan je met ons contact opnemen via mail of telefoon. Na deze eerste kennismaking, krijg je een puppyformulier gemaild met een aantal vragen.  Tot slot plannen we indien mogelijk, een bezoek aan onze kennel. Is er een match, dan kom je op onze lijst te staan.

Wat gebeurt er met mijn inschrijving wanneer er geen pup beschikbaar is?

Ben je bereid te wachten op het volgende nestje, dan schuif je gewoon door op de wachtlijst. 

Il wil pas een pup binnen een jaar. Kan ik mij hiervoor toch nog inschrijven?

Wij aanvaarden geen inschrijvingen op lange termijn, dit bemoeilijkt de werking van onze wachtlijst. In het verleden is gebleken dat deze inschrijvingen  vaak onderhevig zijn aan externe factoren  (zwangerschap, verbouwingen, relatiebreuk  ed) en wij kunnen onmogelijk hiermee rekening houden.

Mag ik mijn pup zelf kiezen?

Wij kiezen voor jou de pup die zich bij jou het best gaat voelen. Hoe maken wij die keuze? Dit leggen we je graag uit tijdens het inschrijvingsproces.

Heb je interesse in een herplaatser?

Wil je liever een herplaatser adopteren, klik dan op de button hieronder om te kijken of er herplaatsers beschikbaar zijn.

pup reserveren

nestplanning

kom eens langs