wie zijn wij

Amarok Shepherds
 
Meet & Greet onze hondenonze pups
waar staan wij voor

Vertrouwen. Kennis. Ondersteuning

de kennel

Wij zijn door het Waalse gewest erkend als hobbyfokker en beschikken over een HK nummer.

Onze honden beschikken over een fokcertificaat, DNA test en zijn gekeurd op heupdysplasie, elleboogdysplasie en degeneratieve myelopathie.

Wij hebben momenteel zelf geen volwassen reu in onze roedel, hiervoor doen wij beroep op de goedgekeurde dekreuen die ter beschikking zijn bij collega fokkers. Het spreekt voor zich dat ook deze reuen aan dezelfde standaard zijn onderworpen.

Onze honden leven samen met ons in en rond het huis. Ze gaan waar mogelijk mee met ons op stap.

De naam van onze kennel Amarok vindt zijn oorsprong in de Inuit Mythologie. Amarok was een wolf die de Inuit hielp om de voedselketen in stand te houden. In een andere legende, kwam Amarok de jagers doden die het op onschuldige dieren hadden gemunt. Het was een wolf met een missie.

Wij hebben ook een missie, één waar hond en baas centraal staan. Samen met onze honden maken wij al jaren een reis vol schoonheid, vreugde en troost. Het is onze overtuiging dat iedere hondenliefhebber dit ook zoekt in zijn hond. En bij die zoektocht willen wij graag helpen. Onze honden, hun nakomelingen, de baasjes en wij… wij zijn één grote familie.

onze missie

Happiness is a warm puppy

Elke hond verdient een fijn leven. Gezond, geliefd en geborgen. Dat is onze taak. Want een pup kan niet zelf kiezen. Verantwoord fokken, de juiste pup bij het juiste baasje plaatsen en een leven lang opvolgen. Ook wanneer je vragen hebt over opvoeding of training. Want elke hondenliefhebber verdient een fijne hond.

pup reserveren

nestplanning

kom eens langs