wie zijn wij

Amarok Shepherds
 
Meet & Greet onze hondenonze pups
waar staan wij voor

Vertrouwen. Kennis. Ondersteuning

de kennel

Amarok Shepherds is een erkende kennel en is aangesloten bij de Duitse rasvereniging A.D.R.V.
Onze teefjes beschikken over een fokcertificaat en zijn gekeurd op heupdysplasie, elleboogdysplasie en degeneratieve myelopathie.
Wij hebben zelf (nog) geen reu in onze roedel, hiervoor doen wij beroep op de dekreuen die ter beschikking staan in onze vereniging. Het spreekt voor zich dat ook deze reuen aan dezelfde standaard zijn onderworpen.
Onze honden leven samen met ons in en rond het huis. Ze gaan waar mogelijk mee met ons op stap. 
De naam van onze kennel Amarok vindt zijn oorsprong in de Inuit Mythologie. Amarok was een wolf die de Inuit hielp om de voedselketen in stand te houden. In een andere legende, kwam Amarok de jagers doden die het op onschuldige dieren hadden gemunt. Het was een wolf met een missie.
Wij hebben ook een missie, één waar hond en baas centraal staan. Onze kennel Amarok Shepherds is één van de pijlers van Amarok Dogs&More, een concept voor je hond en voor jou in volle ontwikkeling.
Samen met onze honden maken wij al jaren een reis vol schoonheid, vreugde en troost. Het is onze overtuiging dat iedere hondenliefhebber dit ook zoekt in zijn hond. En bij die zoektocht willen wij graag helpen. 
Wij zijn een hobbyfokker, we zullen niet zo vaak pups hebben. 1 of 2 nestjes per jaar maximum.

onze missie

Happiness is a warm puppy

Elke hond verdient een fijn leven. Gezond, geliefd en geborgen. Dat is onze taak. Want een pup kan niet zelf kiezen. Verantwoord fokken, de juiste pup bij het juiste baasje plaatsen en een leven lang opvolgen. Ook wanneer je vragen hebt over opvoeding of training. Want elke hondenliefhebber verdient een fijne hond.

pup reserveren

nestplanning

kom eens langs